sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tavoitteita vuodelle 2014

En ole kummemmin mitään kunnon tavoitteita miettinyt tälle vuodelle. Hilun kanssa keskitytään hauskan pitämiseen ja jätetään nuo kilpailut ja näyttelyt muille ainakin toistaiseksi. Tai no mätsäreissä varmaan tullaan käymään jos niitä nyt joku täällä järjestäisi. Ja polskien agitreeneissä tietysti.  Hilun kanssa myös siirrytään kokonaan raalle (tai ollaan oikeastaan siirrytty jo), jos sitä nyt voi tavoitteksi kutsua. (Äiti ei oikein usko raakaruokinnan toimivuuteen, joten Lalo syö vielä puolet nappulaa.)  Ruokinnasta on tulossa vielä oma teksi.
Lalolle mun on jotenkin vaikea tehdä suunnitelmia, sen kanssa eteneminen kun on vähän mitä sattuu. Agilitya treenataan ja siinä Lalo edistyykin, joten olisihan sitä kiva kisaamaan päästä. Näyttelyissä käydään varmaan vähemmän kuin viime vuonna, varsinkin Suomessa (jos se viimeinen serti saadaan keväällä/alkukesästä). Baltianmaihin ehkä lähdetään Lalon ja Masan kanssa, saa nähdä.  Muut lajit (toko, rally-toko) onkin sitten vähän eri juttu, kun hajut kiinnostavat muuta tekemistä enemmän. Mutta niitäkin treenataan ja kisoihin mennään jos saadaan keskittyminen kohdilleen. Keskittymisessä on kuitenkin tapahtunut selvää edistymistä syksyn aikana, joten eiköhän me joskus kisoihin päästä.
Vetojuttuja jatketaan molempien kanssa, Lalon kanssa myös suksilla jo tulee lunta. Vähän huonolta kyllä näyttää... Lalon vetotreeneistä onkin yksi video, jota en ole tänne muistanut laittaa. Hilu toipui tuolloin vielä leikkauksesta, eikä siksi päässyt mukaan.
Veto 29.12 from Elli Heinilä on Vimeo.

Molemmilla on hihnakäyttäytymisessä vielä parantamisen varaa, joten sitäkin treenataan aina kun lenkkeillään. Yksi vuoden tärkeimmistä tavoitteista onkin saada molempien hihnakäytös kuntoon. Tai tärkein, kun ei niitä muita kunnon tavoitteita ollut. Lenkillä pitää kuitenkin joka päivä käydä monta kertaa, ja olisihan se huomattavasti mukavampaa jos hihnakäytös olisi kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti