perjantai 24. tammikuuta 2014

Pakkasta

Tiistaina oli kivat agitreenit. Menin treeneihin tällä kertaa yksin koirien kanssa, joten pääsin lähtemään reilusti normaalia aikaisemmin kun ei tarvinnut odottaa äitiä töistä. Pösilöt ovat normaalisti vähän liian innokkaita, kun mennään suoraan autosta halliin. Lämmittelyt on siis hoidettu jo kotona. Tiistaina tehtiin kuitenkin vasta Ojangossa lenkki, ja ehkä koirat sitten olivat vähän rauhallisempia. Ainakin ovelle käveltiin ihan neljällä jalalla ravaten.
Treenit meni kivasti, molemmat koirat tekivät hienosti töitä. Keppejä pitää molempien kanssa vielä treenata, Lalolla ei riitä keskittymiskyky kaikkien kahdentoista pujotteluun. Hilu teki pari kertaa muuten oikein hienosti, mutta lopetti juuri ennen viimeistä keppiä. Lalo päsi treenaamaan myös verkoilla, saatiin poikaan vähän vauhtia!
Keskiviikkona käytiin Laltsun kanssa Viikissä miittailemassa muita koiria. Koiria olikin paikalla melkein kymmenen, joista suurin osa oli narttuja. Laloa ei oikein leikit kiinnostaneet, se keskittyi lähinnä tyttöjen haisteluun. Lähdettiin sitten aika pian pois kun oli niin kylmä ja L vaan kiusasi tyttöjä.
Saa nähdä onko tänään treenejä, pakkasrajana meillä on -10. Eli jos on kylmempi, niin ohjattuja treenejä ei pidetä. Hallille saattaa kuitenkin päästä itsekseen treenaamaan, ja voihan siellä sitten treenata vaikka tokojuttuja.
//No ei päästäkkän, just tuli viesti, että treenit on peruttu :(







Lisää kuvia pellolta löytyy täältä. On muuten ihan uudistuneet kuvasivut! (Tosin niitäkin olisi tarkoitus vielä muokkailla)

Hilu sai Turusta tuliaisiksi majavan, joka on neidin uusi lempilelu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti