sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sekopää orava

Hilu sai uuden lempinimen, se teki niin innokkaasti temppuja :D

Joulu tuli ja joulu meni, koirat sai mieleiset lahjat (Lalo ja Masa vinkuvat pallot ja Hilu vinkuvan sorsan) ja taisi ne jotain herkkujakin saada. Uudenvuoden raketit eivät pösilöjä häirinneet. Sisällä niitä ei edes huomattu ja kun käytiin pissalla katsottiin vähän äänen suuntaan ja jatkettiin matkaa.

Hilun sterkkauksesta on nyt reilu kaksi viikkoa ja neiti on parantunut tosi hyvin! Kovasti olisi pidempiä lenkkejä ja riehumista halunnut, mutta maltettiin silti odottaa ja haava on parantunut hyvin. Torstaina päästin koirat pitkästä aikaa pihalle, ja siellähän ne juoksivat onnessaan. Hilulla pidettiin tötteröä päässä se kaksi viikkoa, vaikka lääkärissä sanottiin, että 3-5 päivää riittää. Vaan ulkoilujen ajaksi otettiin se pois, koska Hilua se ei häirinnyt yhtään ja helpompihan se meillekin oli, kun ei tarvinnyt koko ajan vahtia.


Masan ensimmäinen joululahja <3

 
Olin ajatellut kirjoittaa viime vuodesta jonkun oman postauksen, mutta toistaiseksi en ole sitä jaksanut tehdä. Voi olla, että innostun tekemään sen ensi viikolla, mutta ei ehkä kannata odottaa liikoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti