keskiviikko 22. tammikuuta 2014

21 tuntia

Vietin viime viikonlopun aikana koiranäyttlyissä (matkat mukaanlukien). Lauantaina käytiin Lalon kanssa Turussa, ja sunnuntaina oli Masan ja Lahden vuoro.
Polskit olivat lauantaina vasta reilusti puolenpäivän jälkeen, joten ei tarvinnut lähteä kovin aikaisin.
Tuomarina meillä oli puolalainen PON-kasvattaja Anna Dominiak, ja oli mielenkiintoista nähdä, mitä mieltä hän on suomalaisista polskeista. Taisi pitää, sillä kahdestatoista koirasta kymmenen sai ERIn ja SAn. Lalo kuului näihin kymmeneen, ja tuloksena siis NUO ERI3 SA. Taas oli edellä ne samat kaksi koiraa kuin aiemminkin, mutta SA sentään tuli.

Lalo esiintyi hienosti, mitä nyt ensimmäisellä kierroksella ei oikein muistanut, miten näyttelyissä kuuluikaan käyttäytyä. Lalo oli mukana myös ROP-kasvattajaryhmässä, jonka takia päivä venyi niin pitkäksi. Bis-kasvattaja valittiin vasta viimeisenä. Menestystä siellä ei tullut, mutta ainakin kaikki ravasivat nätisti.

Nice size & expression but i would prefer masculine and bigger head. Very good topline, good chest. Moves well & sound. The coat of good quality especially on neck and shoulders. Very good temperament. NUO ERI3 SA




Masan kehä oli sunnuntaina heti kymmenen jälkeen. Masa oli ainut polski, ja minä olin lupautunut esittämään sen. Vähän jännitti mennä pikkupolskin kanssa kehään, koska mulla ei ollut mitään hajua, miten se käyttäytyisi. Seisomista me ollaan jonkun verran treenattukin ja ennen kehää ehdittiin vähän ravaamistakin harjoitella. Kaikki meni kehässä kuitenkin kivasti, Masa malttoi seistäkin tosi hyvin paikallaan ikäänsä ja treeniin nähden. Liikkeet meni myös hyvin. Masa liikkuu vaan tosi hitaasti, huomattavasti hitaammin kuin esim. Lalo ja Hilu. Hampaiden katsomisessa oli vähän ongelmaa, mutta kyllä nekin saatiin katsotuksi. Masa sai KP ja oli ROP-pentu, joten jäimme odottamaan ryhmäkehiä. Niitä saatiinkin odottaa aika kauan, mutta onneksi ykkösryhmä oli ensimmäisenä. Ryhmässä ei tullut menestystä, eikä Masa oikein jaksanut esiintyäkään.  Seuraavat näytelmät pojilla onkin vasta maaliskuussa PON-katselmuksessa, jonne en itse valitettavasti pääse mukaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti