maanantai 25. marraskuuta 2013

Treeniä treeniä!

Perjantain aksatreeneissä ei ollut kouluttajaa tällä kertaa, joten tehtiin sitten juttuja omatoimisesti. Tehtiin lyhyttä rataa. Radalla oli rengas, joka tuotti taas Lalolle ongelmia. Laskin rengasta, jonka jälkeen L taisi mennä sen ihan oikein (kannattaisi kirjoittaa nää heti treenien jälkeen niin muistaisikin jotain). Hilulla ei ollut radalla ongelmia, oikeisiin asioihin keskittyminen oli vaan välillä hukassa.
Sivussa treenattiin molempien kanssa keppejä. Hilulla taisi mennä hyvin, en tarkemmin ehtinyt seuraamaan. Juuri kun olin sanonut, ettei Lalo oikein osaa vielä keppejä eikä sen keskittyminen riitä kaikkien suorittamiseen, se teki ne täydellisesti!  Kaikki kepit! Mä vaan kävelin hölmistyneenä vierellä. Molemmat koirat menivät myös pussin läpi muutaman kerran. Luulin, että Hilua pelottaisi, mutta sieltä se vaan juoksi läpi. Hilusta on tullut rohkea!
Hilu teki keinunkin pari kertaa ihan superisti! Vähän sitä vielä taitaa jännittää, sen verran varovaista meno on, mutta ei se enää mitään apuja tarvitse. Laltsulle keinu ei ole koskaan mikään vaikea ollutkaan, ja se sujui perjantainakin hyvin.

Ensi viikon perjantaina eli itsenäisyyspäivänä meillä onkin jo seuraavat rally-tokokisat. Lalo mölleilee ja Hilun kanssa yritetään saada avosta kolmas hyväksytty tulos ja RTK2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti