lauantai 7. joulukuuta 2013

Voittajaan!

Enkä nyt tarkoita viikon päästä järjestettäviä voittaja-näyttelyitä, vaikka meidät löytää sieltäkin kaikkina kolmena päivänä.
Eilen käytiin koirien kanssa rally-tokoilemassa Ylöjärvellä asti. Avoimenluokan rataantutustuminen alkoi vasta 14.00, joten aamulla ei ollut mikään kiire. Mä olisin kuitenkin paljon mielummin herännyt kuudelta ja kisannut heti kymmeneltä, kun kisat alkoivat. Olisi päässyt joskus kotiinkin. Avon rata vaikutti ihan kivalta, ei mitään kummempia juttuja. Hilun kanssa kisattiin toiseksi viimeisenä, koiria yhteensä oli 15. Hilulla oli taas niin kivaa, ettei se malttanut ihan keskittyä. Ehkä kuitenkin parempi niin, on se kivempi kisata innokkaan koiran kanssa kuin haistelevan koiran kanssa (= Lalo). Perusasennot oli vähän vinoja välillä, mikä nyt ei mikään ihme ole. Sitä pitäisi treenata lisää. Muuten neiti teki kivasti. Pisteitä saatiin 93/100 ja lisäksi RTK2! Ja sijoituskin oli hienosti kolmas.



Hilu avo 6.12.13 from Elli Heinilä on Vimeo.

Mölli-alon rataantutustuminen alkoi heti Hilun radan jälkeen. Rata oli pitkä! Oli pujottelua ja spiraali molempiin suuntiin. Mölli-alossa kisaajia oli vähän yli 20. Lalon olisi pitänyt olla kahdeksas, mutta jotain sähläystä siinä oli vuorojen kanssa. Päästiin kuitenkin kisaamaan, ja rata alkoi hyvin! Sitten mukaan tulikin taas haistelu, pisteitä siitä huolimatta tuli 89/100. Lalo teki hienosti silloin kuin ei haistellut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti