sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Miten väsyttää polski

joka ei saa tehdä mitään? Hilu on omasta mielestään jo täysin parantunut, ja kirmailisi mielellään vapaana pitkin kurapeltoja. Nyt on kuitenkin kulunut vasta kolme päivää leikkauksesta, eli reilu viikko pitäisi vielä kestää ilman riehumista. Sisällä Hilu on aina osannut olla rauhallisesti ja yleensä se makoilee jossain päin asuntoa kun mitään mielenkiintoista ei tapahdu. Tähän ei ole tullut ainakaan vielä muutosta, mutta kovasti neiti olisi lähdössa kaikkien mukana ulos. On se välillä kyllä pallojakin yrittänyt kantaa heiteltäviksi. Tossa yriteltiin äsken vähän tokoilla Hilun kanssa, mutta sekin taitaa olla riehumista ainakin Hilun kanssa... Luita toi on myös ajankuluksi saanut. Käytiin vähän aikaa sitten n. 20 min lenkillä ja neiti oli ihan sekaisin, sinkoili vaan sinne tänne.
Laloa häiritsee Hilun outous ja se, ettei sen kanssa voi leikkiä. Lalo on ollut koko päivän ihan varma, että meidän pihalla on joku. Muutenkin se on vaikuttanut jotenkin masentuneelta, toivottavasti se nyt johtuu vaan Hilusta. Hilulla on tosiaan pidetty nyt melkein koko ajan tötteröä päässä, koska se päässä Hilu käyttäytyy rauhallisemmin.
Leikkasin tänään ensimmäistä kertaa takkuja koirasta ihan tarkoituksella. Hilulla oli kauhea takkurivistö heti ajellun kohdan vieressä. En viitsinyt sitä nyt ruveta kiusaamaan ja harjaamaan, eikä se edes niitä karvoja tarvitse mihinkään kun muukin maha on kalju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti