lauantai 16. marraskuuta 2013

Perjantai-illan aksailut ja "oikeat" rally-tokotreenit

Eilen oli taas aksatreenit, jotka jäivät viimeviikolla Lalon matkan ja mun sellokonsertin takia väliin. Lalon keskittymiskyky oli vähän hukassa ja herra oli muutenkin jotenkin hidas. Radalla oli tällä kertaa mukana myös pituus, joka hieman hämmensi Laloa. Tehtiin pari kertaa vaan pituus, jonka jälkeen sen suorittamisessa ei ollut ongelmia. Treenasit itse myös Hilun kanssa. Lalolta vauhti puuttui, mutta Hilulla sitä riittii. Hoota ei pituuskaan hämmentänyt, hienosti se sen hyppäsi. Sivussa treenattiin molempien koirien kanssa rengasta niin, että se oli ihan matalalla. Läpi meni molemmat jokaisella kerralla.

Meidän agilitypolskiporukka otti Vuokkoset-areenalta vuoron tiistaisin 16-17, minne en itse toistaiseksi pianotunnin takia pääse. Molemmat siellä kuitenkin pääsevät treenaamaan. Ensi vuodeksi saan toivottavasti tunnin siirrettyä niin pääsisin itsekin mukaan.

Tänään käytiin Martinlaaksossa treenamassa rally-tokoa. Petsiessä oltiin sovittu treenit parin muun koiran kanssa. Lähdin ensimmäistä kertaa yksin autolla vieraaseen paikkaan! Hyvin pääsin kuitenkin perille. Mulla oli molemmat koirat mukana sekä videokamera, joten en jaksa sen kummempaa kirjoitella. Hienosti meni molemmilla. Lalo vaan sai jostain päähänsä, että joka kerta kun pysähdyn, pitää mennä maahan...



00007 from Elli Heinilä on Vimeo.


00006 from Elli Heinilä on Vimeo.



00004 from Elli Heinilä on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti