keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ne Baltian tuliaiset

Good size and proportion, very nice topline, excellent line rear, very good line front, body wide enough for his age, nice head with a very goog profile, big nose, nose could be a little bigger for the male, very good coat structure, moves well from side. ERI1 SA PU3

Tuomarina puolalainen Andzej Stepinski.
Eli mitään varsinaisia tuliaisia ei tullut (paitsi ruokaa :D), mutta äiti sai paljon neuvoja esittämisestä. Kaikki kuusi polskia olivat suomalaisia, joten tittelit tulivat kuitenkin Suomeen. Sertin siirtymisestä ollaan montaa mieltä. Toisten mielestä Lalo saa Latvian sertin, koska PU1 ja PU2 olivat jo Latvian valioita, kun taas toiset väittävät, ettei sertiä saa, jos ei saanut kehässä sitä lappusta. Hilun ja Masan kanssa lähdetään kuitenkin vielä Latviaan, eiköhän yksi Lalo mene siinä samalla.

Käytiin Hilun kanssa sunnuntaina pitämässä pienet vetotreenit huonolla menestyksellä. Hilua ei vetäminen eikä lelu kiinnostaneet, joten lopetettiin melkein heti. Ehkä aina ei voi mennä hyvin?










Tänään treenattiin molempien koirien kanssa tokojuttuja pihalla. Ja voi miten hienoja toko-otuksia noi olikaan! Hilun on ruvennut edistämään seuraamisessa ihan kamalasti. Syynä lienee liika innostuminen ja huono keskittyminen. Treenattiin imuttamalla, jos se oikea paikka löytyisi. Ja kyllä se sieltä pikkuhiljaa alkaa löytymäänkin. Joku päivä käytin myös lelua takapalkkana, mikä ei ollut kovin hyvä idea, koska lelu innostaa Hilua entisestään. Pitäisi kokeilla jotain tylsää namia (jos sellaista edes Hilun mielestä on).
Lalon kanssa treenasin myös seuraamista ja perusasentoa. Lalo keskittyi mahtavasti ja häntä heilui koko ajan. Perusasennon jätkä osaa jo ihan hyvin ja seuraaminenkin alkaa muistuttamaan jo... seuraamista? Maahanmeno Laltsulla on nopea, mutta sitä ei vielä seuraamisen kanssa treenata.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti