keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Into piukassa!

Toissa viikonloppuna järjestettiin polskien ikioma leiri, into piukka. Tällä kertaa leiri järjestettiin Hartolassa, Kunkkulan koirakeskuksessa. Paikalle saapui perjantaina noin 15 innokasta PONia omistajineen ja sunnuntaiksi tuli vielä pari lisää.
Perjantaina ei ohjelmassa ollut mitään kummempaa; majottauduttiin, tutustuttiin paikkaan ja käytiin tekemässä vähän agilityjuttuja. Lauantaiaamuna päästiin tositoimiin, kun koulutukset alkoivat kahdeksalta. Molempien koirien kanssa keskityttiin pääasiassa agilityyn. Hilun kanssa käytiin myös jonkin verran tokoilemassa ja kyllähän me yksi rallyratakin suoritettiin. Lalo kävi äidin kanssa näyttely- ja perustottistreeneissä ja sisko kokeili sen kanssa peltojälkeä. Molemmat koirat pääsivät myös vetämään koirajuoksutunnilla.
Lauantai-iltana järjestettiin polskien hihnaluokan tokomestaruuskilpailut. Molemmat koirat osallistuivat kisaan. Hilun kanssa tein kaiken itse, äiti teki Lalon kanssa luoksepäästävyyden ja paikallamakuun, minä loput. Liikkeinä meillä oli siis luoksepäästävyys, paikallamakuu 1min, seuraaminen (hihnassa tai ilman, sai itse päättää), luoksetulo, liikkeestä maahanmeno ja hyppy, jonka sai tehdä seuraamisesta suoraan tai normaalina alokasluokan hyppynä. Hilu oli neljästä koirasta ensimmäinen ja kyllä se hienosti tekikin! Perus Hiltsu, kyllä se osaa ja tekee iloisesti. Tarkkoja pisteitä en muista, mutta tosi hyvät pisteet tuli joka liikkeestä.





Lalo ei tehnyt niin hienosti, tosin se ehkä johtuu siitä, ettei se oikeasti osaa. Iloisesti sekin kyllä tekee, silloin kun malttaa keskittyä muhun ja siihen, mitä ollaan tekemässä. Treeniä vaan lisää, kyllä me Lalon kanssa vielä virallisiin kisoihin päästään! Lalo sijoittui lopulta kolmanneksi ja Hilu hienosti ensimmäiseksi.
Sunnuntai meni samoissa merkeissä kuin lauantaikin. Lounaan jälkeen järjesteiin aloittelevien koirien agilitymestaruuskilpailut. Jälleen olin molempien koirien kanssa kisaamassa. Rata oli suht helppo, niin kuin tuon tasoisessa kisassa kuuluukin. Kilpailevia koiria oli yhteensä yhdeksän. Ensin käytiin Hilun kanssa vetämässä nollarata ja sitten Lalon kanssa myös nollarata. Sijoitukset oli samat kuin tokokisassa, Hilu voitti ja Lalo oli kolmas, on ne vaan taitavia!
Sunnuntai-iltana oli kotona todella väsynyttä porukkaa, varsinkin koirat olivat kaikkensa antaneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti