sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Möllirallattelua

Eilen lähdettiin koirien kanssa Saukkolaan rally-tokon möllikisoihin. Kisojen alkua saatiinkin sitten odottaa melkein tunti kylmässä tuulessa. Kisailmoituksessa luki, että kisat ovat klo 16 alkaen. Minä sitten luulin, että itse kisat alkavat tuolloin neljältä, ja kaikki rokotusten tarkastukset yms olisi hoidettu pois alta. No näin ei tietenkään ollut. Kaikki tarvittavat papeit löysivät perille tasan neljäksi, jonka jälkeen odotettiin vielä kamalan kauan mölli-alon rataantutustumista. Vihdoin päästiin käymään rata läpi. Rata oli kiva, ei mitään ihmeellisempää. Tein oikein ratapiirroksenkin!


Mölli-alo
Tehtiin Lalon kanssa jotain pikkujuttuja ennen omaa vuoroa ja jätkä keskittyi tosi hienosti. Kun tuli meidän vuoro mennä radalle, Laloa kiinnosti vaan maan hajut. Eli meillä ei mennyt kauhean hyvin. Silloin, kun Lalo keskittyi muhun, se teki tosi hienosti. Suurimman osan ajasta se kuitenkin vaan haisteli. Lalolle siis pisteitä 71/100, mikä nyt sinänsä on ihan hyvä.

Saatiin odottaa taas todella kauan ennen kuin mölli-avon rataantutustuminen pääsi alkamaan. Tämäkin rata oli kiva, vähän pidempi kuin mölli-alon rata. Hilu oli taas tosi innokas ennen rataa, mutta radalla sekin haisteli. Hilu ei yleensä haistele, eli maa varmaan  haisi erityisen mielenkiintoiselta. Muuten Hilu teki kivasti, houkutuksen maksalatikko vaan tuoksui liikaa. Pisteitä tuli 93/100 ja niillä päästiin toiselle sijalle!  Kotiin päästiin lähtemään vasta seitsemän jälkeen, paljon myöhemmin kuin olin kuvitellut. Kaikki kesti kamalan kauan ja välillä tuntui, ettei mitään tapahdu. Onneksi meillä meni hyvin Hilun kanssa niin jäi hyvä mieli.
Isä kuvasi videot mun kännykällä, mutta en saa ladattua niitä vielä minnekään. (Läppärin laturi ei toimi, kuvat.fi-sivusto ei toimi pöytäkoneella...) Nyt on Hilun radasta video!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti