torstai 12. heinäkuuta 2012

Vuorikiipeilijä

Lalo-riiviö on ruvennut hyppimään ja pomppimaan ties minne. Eilen se meni sohvan kautta ensimmistä kertaa pöydälle. Tänään se tiputti päydältä videokameran, joka onneksi toimii vielä. Sitä ei voi näköjään jättää yksin olkkariin, ettei vaan käy mitään. Sohvallekkin se hyppää, heiluttaa siinä häntäänsä ja tekee olonsa mukavaksi. Ei se mua haittaa, että se sohvalla on, mutta muut meillä ei oikein tykkää siitä.
Pentukurssi oli taas tiistaina ja hienosti kakara käyttäytyi. Me harjoteltiin rauhassa katsomista ja ohittamista niin, että jokainen aina vuorollaan käveli huoneen keskellä koiran kanssa. Hienosti meni Lallulla. Treenattiin myös vähän luoksetuloa ja lelulla leikkimistä. Uutena juttuna tuli käden koskettaminen nenällä. Tosin ei se meille mikään uus juttu ollut kun ollaan Hilun kanssa sitä tehty paljon. Vetäjä kysyi, että ollaanko me harjoiteltu sitä aikaisemmin, kun menee niin hienosti. Ei oltu, Lalo on vaan niin viisas ja nopeasti oppiva penska (silloin kun on sill tuulella).
Hilu on ilmoitettu muutamaan uuteen kaikkien rotujen näyttelyyn, Heinolaan 19.8, Helsinkiin 2.9. ja Porvooseen 9.9. Jos siitä joskus valio tulis. Erkkariin lähtee molemmat koirat ja se onkin Lalon ensimmäinen näyttely. Riiviö menee pikkupentujen luokkaan.
Ilmoitin Hilun tänään myös rally-tokokisoihin ALO:on  Hyvinkäälle 18.8. Vielä on reilu kuukausi aikaa treenata. Vahvistusta pitää vielä odottaa, mutta kyllä mä luulen, että me sinne mahdutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti