sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ponien agilitypäivä + Lalo sosiaalistuu

Hilu pääsi eilen pitkästä aikaa sen niiin ihanan lajin, agilityn pariin ponien agilitypäivän merkeissä. Lalo pääsi myös mukaan tapaamaan sisaruksiaan ja muita poneja. Meni se pari kertaa putkenkin läpi.
Hilu oli koko päivän niin innoissaan, sen mielestä agility on tosi hauskaa. Me tehtiin pari rataa ja Hilu tutustui ensimmäistä kertaa puomiin ja A-esteeseen. Puomi oli vähän pelottava, mutta parin kerran jälkeen se meni siitä ihan reippaasti. A sen sijaan ei ollut läheskään yhtä pelottava ja se löytyikin viimeiseltä radalta. Hypyt oli Hilulle välillä vaikeita kun se ei oikein tajunnut, mitä sen pitäisi tehdä. Muut naureskeli Hilun vauhdittomille hypyille, kun se ylitti esteet tosta vaan ilman vauhtia.








Lalon pentukurssi alkoi tiistaina. Se on Heiluvan hännän järjestämä ja kestää viisi kertaa. Ekalla kerralla me harjoteltiin katsekontaktia, luoksetuloa ja nätisti hihnassa kävelemistä. Lalo oli viidestä pennusta vanhin, muut oli melkein kuukauden nuorempia. Lalo teki kaiken hienosti, vaikka välillä piti haukkua, koska oli muka liian tylsää.




Keskiviikkona Lalo pääsi tapaamaan sisaruksiaan Koneen kentälle. Meno oli reipasta ja penskoilla oli tosi hauskaa. 
Tänään käytiin Itiksessä ja Lalo tuli mukaan. Eläinkaupoissa myyjät sitä rapsutteli ja häntä vaan heilui. Lalo on ihanan avoin! Loppuvaiheessa poikaa rupesi vähän väsyttämään ja se rupesi nukkumaan keskellä lattiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti