keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Forssa kr 15.7.



Matkaan lähdettiin jo lauantaiaamuna molempien koirien kanssa. Lalokin pääsi tutustumaan maalaiskoiran elämään ja lehmiin. Matka sujui hyvin. Hilu istui taas koko matkan, mutta Lalo sentään tajusi olla makuulla. Pösilöt sai olla paljon ulkona vapaana, ja aika kuluikin niiden leikkejä seuratessa. Lalo ei millään meinannut pysyä Hilun perässä, mutta yritti kuitenkin kovasti. Yöllä Hilu ja Lalo nukkuivat ensimmäistä kertaa samassa huoneessa, eikä mitään ongelmia tullut.

Sunnuntaina oli vuorossa näyttely, jonne Lalokin pääsi mukaan. Päiväksi oli luvattu vesisadetta, joten me kasattiin teltta ja odoteltiin siellä polskien alkamista. PONien tuomarina oli suomalainen Saija Juutilanen ja niitä oli ilmoitettu kuusi kappaletta. Kaikki oli paikalla, kolme urosta ja kolme narttua. Ensin oli urokset, vaan yksi sai SA:n. Pian olikin Hilun vuoro. Neiti antoi tuomarin tutkia tosi hyvin, ei oikeestaan yhtään nojaillut. Liikkeetkin meni kivasti, vaikka alusta oli aika epätasainen. Hilu sai ERI:n ilman SA:ta.
2v. Oikean raaminen nuori narttu. Sopivat kulm. ja raajaluusto. Vielä kovin kapea linja ja kevyt runko. Tarvitsee lisää tilavuutta. Narttumaien pää, johon saa tulla lisää voimaa. Hyvä ilme ja purenta. Oikea kaulan pituus. Vahvat kintereet. Erinomainen karvanlaatu. Kovin kapea liikemalli ja korkeat etuaskeleet. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen, mutta raamit ovat laadukkaat. AVO ERI1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti