maanantai 9. heinäkuuta 2012

Karjaa KV 8.7

Eilen otettiin suunta kohti Karjaan kansainvälistä kera Hilun ja toisen pösilön, Lalon isän Rockyn. Matka sujui nopeasti kivassa säässä, vaikka oli luvattu sadetta ja ukkosta.
Näyttely järjestettiin urheilukentällä, tilaa oli paljon ja kehät oli kivan kokoiset. Meillä oli tällä kertaa telttakin mukana, kun äiti sellaisen oli tilannut. Koska sää oli niin hyvä, jäettiin teltta ensin autoon. Teltoille oli kuitenkin varattu paljon tilaa ihan meidän kehän vierestä, eli päätettiin sittenkin hakea se. Siellä sitten odoteltiin ja kateltiin, miten tuomari lähestyy koiria. Näytti jakavan aika paljon ERIä ja SA:ta. Ennen PONeja vähän satoi, mutta se onneksi loppui ennen meitä. Teltasta oli hyötyä.
Polskeja oli ilmoitettu viisi, kolme urosta ja kaksi narttua. Tuomarina siis venäläinen Abrakimov Shamil. Rocky jahtasi viimeistä valioitumiseen tarvittavaa sertiä, mutta tulos oli PU3 kera varojen. Hilua ennen oli junnunarttu, joka sai ERIn ja SAn. Himpulan vuoro tuli, ja neiti oli hienosti. Vähän taas nojaili tuomarin tutkiessa. Tuomari ei kauheasti kopeloinut, mutta katsoi hampaat tosi tarkasti. Mentiin ympäri ja H vähän pomppi lopussa, muuten meni hienosti. Sitten seisottiin. Hilu oli vähän malttamaton ja levoton, eikä sen asentokaan vissiin ollut hyvä. Liikuttiin uudestaan, edestakas ja ympäri. Hilu jatkoi välillä pomppimista, meni kuitenkin muuten nätisti, tosin tuijotti muhun kamalasti. Hilppe sai ERIn ja SAn ja  sitten olikin parhaan nartun valinta. Juostiin kerran ympäri ja H veti edellisen perään tai pomppi. Välillä meni ihan hienosti. Junnu valittiin ensimmäiseksi, eli Hilu oli toinen. Hilu sai vara-sertin, mutta cacibia tuomari ei jostain syystä halunnut sille antaa.

Abrakimov Shamil, Venäjä
Of breed type, good body fill & depth front quarters bit east-west. Rear angulations could be bit better. Coat could be better prepared.
AVO ERI1 SA PN2 VARA-SERT

Kotimatkalla rupesi satamaan, mutta me oltiin turvallisesti autossa, eikä kastuttu. Kotona odotti tylsistynyt Lalo, joka pääsi moikkaamaan isäänsä ja oli niiin iloinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti