torstai 10. huhtikuuta 2014

Polskipojat polskii


Eilen käytiin pitkästä aikaa taas Helsingin koirauimalassa. Tällä kertaa mukaan pääsivät Lalo ja Masa, ja pojille oli ihan uimaopettajakin varattu. Lalo kävi viime vuonna pari kertaa tuolla uimassa, ja se piti pakottaa veteen. Altaassa ojahirmu ei viihtynyt.  Masalle kerta oli ensimmäinen, se ei ole ennen uinut luonnonvesissäkään. 
Molemmille pojille laitettiin pelastusliivit päälle, ja Masa pääsi ensimmäisenä uimaan. Masan uiminen oli alkuun melkoista räpiköintiä, sillä se ei käyttänyt takajalkojaan juuri ollenkaan. Hetken uimisen jälkeen Masa oli ihan puhki, hyvä että jalksoi nousta ylös altaasta. 
Lalo pääsi seuraavaksi veteen, ja hetken polskittuaan se tajusi, että uiminenhan on oikeasti aika kivaa! Lalo haki palloa altaasta kunnes voimat loppuivat. Masa ui välillä muutaman kierroksen lisää, ja parempi uintitekniikkakin rupesi löytymään. 
Masan lopetettua uimisen siltä otettiin liivit pois ja jatkettiin pallon heittämistä Lalolle. Pallo oli niin kiva juttu, että Masa hyppäsi altaan reunalta veteen hakemaan sitä. Kamalaa räpiköintiä, onneksi uittaja haki pikku pennun pois altaasta. Varmuudeksi pojalle laitettiin vielä liivit päälle, jos se olisi vaikka uudestaan hypännyt uimaan. 
Kamera oli mukana, mutta eihän sillä mitään ehtinyt kuvaamaan. Pitäisi varmaan olla erikseen kuvaaja mukana! Ensi kerralla sitten. Silloin pääsee ehkä Hilukin mukaan, koska Laltsu varmaan pärjää jo ilman apua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti