sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kaksi punaista ja yksi sininen.

Perjantaina käytiin Lalon ja Masan kanssa Gardenialla mätsärissä. Monet muutkin olivat päättäneet aloittaa pääsiäisen vieton mätsärissä, sillä paikalla oli paljon koiria. Ei mikään ihme, täällä päin ei ole viime aikoin oikein järjestetty mätsäreitä ja sääkin oli mitä parhain. Me olimme paikalla melko aikaisin. Onneksi, sillä ilmoittautumisjonot kasvoi melko pitkäksi. Masa oli isoissa pennuissa ja pääsi kehään ensimmäisenä. Pentu esiintyi hienosti ja sai punaisen nauhan. 


Hetken päästä oli Lalon vuoro mennä kehään, ja kivan esiintymisen seurauksena sekin sai punaisen nauhan. Pian olikin jo pentujen nauhakehät, jossa Masa ylsi hienosti PUN2 sijalle 28 isosta pennusta! Palkinnot olivat todella hyvät, ruusukkeen ja possunkorvien lisäksi palkintokassi sisälsi paljon Care4pets-tuotteita. Lalolle ei 62 ison aikuisen joukosta kummempaa sijoitusta tullut, eikä meitä edes liikutettu nauhakehässä. Meitä oli kuulemma niin paljon (eli punaisissa n.30), että ei muka olisi mahtunut. Juuri tuohon yhdessä liikkumiseen Laltsu olisi eniten treeniä kaivannut. 


Tänään lähdettiin Lalon kanssa tosi aikaisin aamulla kohti Imatraa. Polskit arvosteltiin heti ensimmäisenä kymmeneltä, ja me oltiinkin perillä arvioitua aikaisemmin, jo vähän ennen yhdeksää. PONeja oli kuusi, viisi urosta ja yksi narttu. Ennen kehän alkua kävin toimistossa tarkistamassa Lalon luokan, se kun on periatteessa jo valio, muttei vahvistettu ja avoimeenhan se vielä meni. 

Hömppä <3

Tuomarina meillä oli Pirjo Aaltonen. Lalo esiintyi oikein reippaasti. Vähän ehkä liiankin, sillä ravin joukossa oli muutamia laukka-askeleitakin. Mulle on kuitenkin tärkeintä, että meillä on hauskaa, varsinkin sen katselmuksen aran esiintymisen jälkeen. Laltsu antoi todella nätisti tutkia itseään, olin ihan hämmästynyt! Poika vaan seisoi paikallaan, eikä oikein edes tainnut välittää. Tuomarin mielestä Lalo oli liian pitkä, ja siksi tulokseksi tällä kertaa EH. Mulle on oikeastaan ihan sama, mikä sieltä tulokseksi tulee, mutta kyllä se vähän harmitti, että EH:n takia ajoin yli kolme tuntia suuntaansa ja heräsin 4.45 sunnuntaiaamuna. Lalon sisaruksilla sentään meni tosi kivasti, nyt myös sisko ja veli ovat valioita! Eli puolet pentueesta ja 2v. synttäreistä on kulunut vasta reilu kuukausi. Ja käytiinhän me ROP-kasvattajakin ansaitsemassa. 

Selvän sukupuolileiman omaava mutta pitkärunkoisen vaikutelman antava uros. Tyypillinen uroksen pää, Oikea ilme. Hyvä runko ja kulmaukset. Varsin tiivis ylälinja. Hyvä karvapeite. Sujuvat liikkeet. Mittasuhteet vaikuttavat palkintosijaan. AVO EH2

Kehän jälkeen käytiin taas sivummalla treenaamassa paikallaoloa ja vähän seuraamistakin. Musta tuntuu nyt entistä varmemmin siltä, että kevään jälkeen Lalo siirtyy näyttelykehistä vähän toisenlaisiin kehiin. 


Kuvat ovat jälleen kännykkälaatua, koittakaa kestää! 
(Jos joku ei tajunnut otsikkoa, se tarkoittaa nauhojen värejä. Mätsäristä punaiset ja tänään sininen (vaikkei enää nauhoja jaetakaan).)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti