maanantai 14. marraskuuta 2011

Edistymistä

Meillä kävi eilen mun kaveri kattomassa Hilua. Ensin mentiin ulos moikkaamaan, koska Hilu hyväksyy ihmiset paremmin ulkona kuin meillä sisällä. Ensin toi haukkui kauheesti, mutta nopeesti se hiljeni. Kun Hilu oli rauhoittunut, tehtiin semmosta käsi-temppua(H koskee vieraan käteen, mä naksautan ja annan namin) ja mentiin sisälle. Sit tehtiin sama juttu eteisessä ja keittiössä ja Hilun töpö heilu kun sillä oli niin hauskaa! Tän jälkeen mun kaveri käveli ympäri keittiötä, eikä siinä vieraan liikkumisessakaan ollut mitään ongelmaa. Vieras ei ollut Hilulle kuitenkaan ihan tuntematn, on nähnyt sen muutaman kerran aikasemminkin.

Missä lumi viipyy?

Jyväskylän numerot tuli tänään. Lauantaina ponit on onneksi vasta 12.00, joten ei ihan yöllä tarvitse lähteä. Sunnuntaina on  vähän aikasemmin, mutta sillon onkin paljon lyhyempi matka.

Ostin eilen lemmikkimessuilta Hilulle 15m liinan ja tänään käytiin pellolla juoksemassa. Hilu sai juosta vapaasti, eikä mun tarvinnut pelätä, että se karkaisi. Ei se varmaan oikeesti mihinkää lähtisi, ellei sitten näkisi jotain toista eläintä. Mutta enää ei ole sitä vaaraa, ja Hilu juoksi ihan riemuissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti