sunnuntai 20. marraskuuta 2011

2x Jyväskylä KV

Lauantaina herätys oli 4.30 ja kuuden aikaan auto starttas meidän pihalta määränpäänä Jyväskylä. Alkumatkan satoi masentavasti, mutta loppumatka meni mukavasti ja me nähtiin jopa lunta. Hilu istui ja läähätti taas melkein koko matkan. Reilun kolmen tunnin ajomatkan jälken me saatiin auto parkkiin vähän matkan päähän näyttelypaikasta, ja käveltiin perille. Hilu ei ollut matkasta kuitenkaan yhtään stressaantunut, vaan se oli tosi reipas ja iloinen. Päästiin sisälle, ja voi että kun oli paljon porukkaa! Käytävät oli tosi ahtaita, mutta kai ne on niin isolla koiramäärällä. Tungettiin meidän kehän luo, ja Hilu käyttäytyi oikein mallikkaasti. Ei haukkunut tai murissut kenellekkään, vaikka jotkut sitä haistelikin. Me oltiin perillä siis jo ennen kymmentä, ja ponien vuoro olisi vasta 12. Ei kun odottamaan.
Poneja oli kymmenen, ja niitä tuomaroi Pirjo Aaltonen. Ensin oli 3 valiourosta, jonka jälkeen oli Hilun ja kahden muun nuoren nartun vuoro. Hilu käyttäytyi tosi hienosti! Tuomari sai tutkia miten vaan ja päätä se katsoikin tosi kauan. Liikkeetkin meni hyvin vaikka meidän piti juosta ympäri kolme kertaa. Saatiin punainen nauha ja Hilun sijoitettiin kolmanneksi ilman SA:ta.
Mittasuht. tyypill. selvän sukup.leiman omaava narttu, joka saa kehittyä vielä rungoltaan. Lantio voisi olla hieman voimakk. Seistessä hyvä ylälinja, mutta liikk. hieman etumatala. Hyvä pään vahvuus. Oik. laat. karvap. Hyvä askelpit. Hyvät liikkeet ed. ja takaa. NUO ERI NUK3

Hilu pääsi sängylle nukkumaan.
Ponien jälkeen lähdettiin ajamaan Jämsään, jossa me yövyttiin. Me käytiin syömässä vuorotellen Jämsän Forumin Rossossa, ettei Hilun tarvinnut olla yksin. Loppuilta kului nukkuen, lukien, lenkkeillen ja tv:tä katsellen.    
Aamulla herätys oli 7.00, ja vein Hilun ulos. Sen jälkeen me syötiin aamiaista, ja Hilu odotti ihan yksin meidän huoneessa. Se oli kulemma välillä vähän haukkunut, mutta se oli ainakin silloin hiljaa, kun mä tulin takaisin.
Sitten lähdettiin ajamaan taas Jyväskylään, ja oltiin näyttelypaikalla joskus puol kymmenen aikaan. Poneja oli taas 10, melkein samat kuin lauantaina. Tuomarina oli irlantilainen Jean Lawless. Ekaks oli urokset, sitten Hilu ja toinen nuori narttu. Tuomari oli aika tiukka ja antoi molemmille EH:t. Myös avonarttu ja jotkut valiotkin sai EH:n.
Hilu oli kuitenkin taas mahtava. Tuomari sai tehdä mitä halusi. Hän tutki H:n päätä tosi kauan ja tarkasti, ja sanoi, että Hilulla on kauniit silmät.
19 months. Good size. Good proportions. Nice head with lovely eye. Would like a little more ? in neck. Good topline. Well angulated. Good chest. Stands a little weak behind and toes out in front. Good coat. Moves ok behind with ok side ?, loose on front. NUO EH

Kaikin puolin onnistunut ja kiva reissu, ja Hilun kaytös oli niin ihanaa! Kyllä siitä vielä ihmisystäällinen tulee.

1 kommentti: