maanantai 17. maaliskuuta 2014

Rather big boy

Lauantaina järjestettiin taas jokavuotinen PON katselmus. En päässyt itse mukaan opiskelujuttujen takia, mikä kyllä harmitti todella paljon. Varsinkin kun on nähnyt paljon kuvia sieltä, enkä kaikkia tuloksiakaan tiedä vielä. Polskeja oli paikalla paljon, yhteensä 60! Meiltä matkaan lähti siis Lalo ja Masa, jotka pääsivät pesulle torstaina. Tässä läjä kuvia (älkää välittäkö kuvien värieroista :D):




Hilukin pääsi pöydälle, oli tosi pelottavaa!





Masa pääsi varmaan ensimmäisenä kehään, koska se oli ainut pentu. Ilmeisesti meni ihan hyvin, koska Masa valittiin parhaaksi pennuksi ja sai hienon manttelin! Arvostelukin on ihan Masan näköinen. On se iso (tosin en nyt ihan luottaisi mitaustuloksiin)!
 Rather big boy, aprox. 52 cm. Beautiful balance. Very nice put together. Extremely sound movement. Like a real worker. Typical head. With nice stop. Good expressions and high set ears. Medium long typical neck. Nice bone and angulations. Good coat and tail carriage. Needs a bit more self-confidence by age.

Lalolla ei sitten mennytkään niin hyvin. Se ei tykännyt tuomarista, laittoi hännän koipien väliin, eikä antanut katsoa hampaita. Mittaamisestakaan ei tullut mitään. Lalosta tuomari ei muutenkaan kovin tykännyt, arvostelua en läydä, mutta se oli ainakin liian pitkä.
Nyt näyttää vähän siltä, että mun pitää lähteä mukaan Tallinnan voittajaan ja jättä yksi käytäntöpäivä väliin, kun Lalo ei kerta vieraampien kanssa esiinny.

Pikkuinen ei jaksa enää poseerata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti