keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Heippa pentukehät


Sunnuntaina käytiin Masan kanssa jätkän viimeisessä pentunäyttelyssä Kouvolassa. Ylihuomenna pentu täyttää jo yhdeksän kuukautta ja pääse seuraavaksi junnukehiin! Kunhan vaan rekkari tulisi Puolasta...
Kouvolassa näyttelypaikkana oli vähän outo halli, jossa oli melko kylmä. Maassa oli jonkinnäköinen tekonurmi, josta lähti vihreää väriä kaikkialle. Yksikin tanskandoggi kieri maassa ja oli sen jälkeen ihan vihreä :D Hallin ulkopuolella oli todella kuraista, ja Masa oli melko likainen kun pääsimme sisälle. Meillä ei tietenkään ollut mitään pyyhkeitä mukana, mutta onneksi autosta löytyi yksi vessapaperirulla, jolla pennun sai suht puhtaaksi. 

Masa oli jälleen ainut polski. Sisko esitti Masan itse, ja nätisti se menikin. Hampaiden näyttäminen oli pennun mielestä vähän pelottavaa, mutta liikkeet sujuivat tosi hienosti. KP:han sieltä tuli, eli Masa oli myös ROP. Onneksi meidän kehä oli melko myöhään, eikä ryhmäkehiä tarvinnut odottaa kovin kauaa. Niissä ei mitään kummempaa menestystä sitten tullut. 

Näyttelyssä oli mukana schapendoesuros, joka oli ihan kuin Lalo! Siskon kanssa monet kerrat naurettiin sille. Se näytti ihan samalta ja käyytäyty juuri niin kuin Laltsu pentuna. Ja se vielä esitettiin samalla tavalla kuin äiti esittää Lalon! 
Lalon kaksoisolento






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti