maanantai 3. helmikuuta 2014

Verkoilla vauhtia

Tiistaina käytiin koirien kanssa taas agitreeneissää. Kouluttaja ei päässyt paikalle, joten tehtiin aika yksinkertaista rataa, jossa oli vaan hyppyjä ja putkia sekä viimeisenä kepit. Kepeissä oli verkot ja Lalo teki kepit nyt toista kertaa niiden kanssa. Hilu ei ole koskaan ennen tehnyt keppejä verkoilla/ohjureilla tai millään muillakaan, ja sitä verkot taisivat vain häiritä ja hidastaa. Lalo taas sai hurjasti vauhtia verkkojen avulla, ja se taisi ihan kunnolla tajuta, mistä jutussa on oikein kyse. Ai niin, olihan radalla rengaskin! Se ei tuottanut kummalekaan mitään ongelmaa, vaikka se on ollut Lalolle aiemmin vaikea.


Hilu agilitytreeneissä 28.1.14 from Elli Heinilä on Vimeo.


00059 from Elli Heinilä on Vimeo.

Perjantaina Lalon treeneissä tehtiin  rataa, jossa oli keinukin mukana. Ihan kivasti sekin menee, meillä ei vaan taida kummallakaan olla varmuutta siitä, miten se pitäisi tehdä. Tai siis mä en tiedä, miten haluan Lalon sen tekevän. Keppejä ja rengasta sai treenata omatoimisesti. Lalo teki ensimmäistä kertaa kaikki kaksitoista keppiä ilman ongelmia! Aikaisemmin sillä on ollut kovasti keskittymisvaikeuksia, eikä se ole pystynyt tekemään kaikkia keppejä. Verkoista on siis ollut hyötyä.


Eilen käytiin Lalon Hurttaharrastajien agilitypäivillä Espoossa, ja oli tosi kiva päivä! Kirjoitan siitä sitten lisää, kun saan loputkin videot ladattua tonne vimeoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti