perjantai 12. joulukuuta 2014

Koira2014

Viime viikonloppu vietettiin yllätys yllätys messarissa. Lalo ja Masa oli mukana molempina päivinä.

Lalon sisko Mimmi <3
Lauantaina polskeja oli 15, joista vaan viisi oli uroksia. Masa meni ensin kehään ainoana junnu-uroksena, tulokseksi tuli EH. Sitten olikin jo kolmen valiouroksen vuoro. Lalolla meni ensimmäinen kierros vähän sähellykseksi. Yksin se liikkui jo huomattavasti paremmin ja tuomarin tutkiminenkin sujui ilman mitään ongelmia. Paitsi että tuomarilla oli kauhea ongelma löytää Lalon silmät :D. ERI tuli tosi kivalla arvostelulla, mutta kilpailuluokassa jäi SA jostain syystä saamatta. Lopullinen tulos oli siis VAL ERI3. Lalon kanssa osallistuttiin myös kasvikseen, jossa liikkuminen ei sitten sujunutkaan ollenkaan, sillä meidän perässä tuli juoksuinen narttu... ROP-kasvattaja sieltä kuitenkin tuli! Päätettiin jäädä isoon kehään, joten jäi paljon aikaa syömiseen ja shoppailemiseen. Ei taidettu kuitenkaan ostaa juuri mitään. 



Isoa kehää odotettiin hirveän kauan, ja Laltsu piippaas vähän väliä sen nartun perään. Lopulta kun päästiin kehään, se malttoi sentään ravata, mutta veti ihan älyttömästi ja läpijuoksuksihan se sitten menikin. 



Sunnuntaina oli pari polskia enemmän. Masa oli taas ainoa junnu-uros. Tällä kertaa siinä oli tuomarin mielestä melkein kaikki pielessä ja tulokseksi tuli H. Valiouroksia oli yksi enemmän kuin lauantaina, eli neljä. Lalon yksilöliikkeet meni todella nätisti! Muutenkin käytös oli mukavaa. Erinomainen tuli taas hyvällä arvostelulla, mutta SA jäi jälleen saamatta. Tulos oli sama kuin lauantainakin eli VAL ERI3. Osallistuttiin taas kasvikseen tuloksella ROP-kasvattaja. Oltiin sovittu jo aiemmin, ettei jäädä isoon kehään, että mäkin pääsisin ajoissa lähtemään takaisin Kokemäelle. Ihan kiva viikonloppu, vaikkei tuloksilla kamalasti juhlittukaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti