keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Lappeenranta KR 9.4.2012

Maanantaina käytiin Lappeenrannassa näyttelyssä. Lähtö oli aamulla puol kahdeksalta ja perillä oltiin vähän ennen yhtätoista. Näyttely järjestettiin jäähallissa ja meidän kehä oli harjotushallin puolella. Siellä oli ahdasta, mutta Hilun häkille löytyi kuitekin paikka. Hallissa oli  kylmä, ulkonakin oli varmaan lämpimämpää. Meidän tuomarina oli Juha Putkonen. Melkein kolme tuntia me siellä odoteltiin, kunnes oli ponien vuoro. 13 ponia oli ilmotettu, Hilu ainoa nuori narttu.
Me päästiin kehään ja juostiin kerran ympäri. Hilu meni ihan hyvin, katteli aika paljon muhn päin. Tuomari tulli tutkimaan ja ennen kuin mä edes ehdin antaa Hilulle mitään, se sano, että älä koskaan tule kehään namien kanssa. Hilu oli onneksi ihan rauhallinen, joten uskalsin laittaa mu käden selän taakse pon Hilun näkyviltä. Tuomari tutki Hilun ja neiti oli niin hienosti! Vähän rupes nojailemaan muhun, jolloin mä nostin sen uudestaan seisomaan ja siirsin käden vähän matkan päähän sen nenästä. Hilu vaan seisoi paikallaan kun tuomari katsoi hampaat, hieno tyttö! Sitten mentiin edestakas ja Hilu tapitti mua. Kun mentiin ympäri, Hilu katsoi välillä eteenpäin ja meni hienosti. Kehäsihteeri tuli antamaan meille keltaisen nauhan. Pikkasen hämmästyin, en ihan H:ta odottanut kun tavoitteena oli se toinen serti. Ei taida nää pääsiäisnäyttelyt olla ihan meidän juttu, kun viime pääsiäisenä Lahdessa tuli samainen H. Himpula oli kuitenkin tosi hieno!

n. 2v Kookkaanpuoleinen rungoltaan, hieman pitkä. Vielä kapeapiirteinen pää.
Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula. Vielä kevyt, massaton runko. Olkavarret tulisi olla viistommat ja eturinta selvempi. Vielä kapea edestä. Ulkokierteiset etukäpälät. Hyvin kulmautunut takaosa. Luonnon töpö häntä. Riittävä askelpituus. Tämän päivän hoikka kunto määrää palkintosijan.

NUO H


Video kehästä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti