sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sitä sun tätä

Puolitoista vikkoa sitten Hilu kävi agilityssä, mutta mä en ollut mukana, koska tanssin vanhat. Neiti käyttäytyi kuulemmia hyvin.
Torstaina oli taas agility, tällä kertaa mäkin pääsin mukaan. Paikalla oli vaan kolme koiraa, koska yksi oli poissa. Me tutustuttiin renkaaseen ja pituushyppyyn. Hilu tajusi molempien idean hienosti. Me myös tehtiin jotain hyppytekniikka harjotuksia neljällä ja viidellä hyppyesteellä, joita H e ihan heti tajunnut, mutta pari vikaa kertaa meni hienosti.Hilusta treeneissä on tosi kivaa, ja oman vuoron odottaminen on välillä tosi vakeeta.
Eilen me kokeiltiin vähän vetämistä etupihalla, kun on vihdoin kaikki tarvittavat kamat kasassa. Veli houkutteli Hilua luokseen vinkuvan lelun avulla, ja Hilu veti hienosti! Sen pitäis vaan vetää ilman mitään houkutteluja, tai sitten jonkun pitäis juosta koko ajan meidän edellä. Oon jostain lukenut, että paimenkoirat olis vaikeeta saada vetämään, mutta kyllä mä nyt ainakin yritän, kun Hilu juoksemisestakin tykkää.
Tänään käytiin koirapuistossa moikkaamassa polskipoikia Rockya ja Blancoa. Ei Hilua oikein pojat kiinnostanu, kun oli herkkujakin jaossa. Puistoon tuli hirveesti porukkaa, ja vähän pelkäsin ton käyttäytymistä. Ihan hyvin käyttäyty paria rähinää lukuuun ottamatta. Paria isompaa uroskoiraa Hilu vähän pelkäsi ja päästi ihmeellisiä korkeita haukahduksia kun ne yritti tervehtiä. Tuli sinne yksi narttukin ja Hilu vähän näytti sille hampaita, muttei ruvennut tappelemaan ja tuli luokse kun pyysin, mihin olen tosi tyytyvänen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti