torstai 3. syyskuuta 2015

Heippa taas!

Upsista, ompas pitkä tauko viime kirjoituksesta...  Jos nyt syksyn kunniaksi vähän ryhdistäytyisin tämän kirjoittamisen kanssa.

Kesä kului mulla työssäoppien ja neljä viikkoa ehdin töissäkin olla. Koirien kanssa ei mitään kummoista tehty. Lalon kanssa käytiin juoksemassa pari totaalisen kamalaa starttia Raumalla pitsiagi-tapahtumassa. Jos jotain positiivista pitää keksiä, niin mulla oli ykkösten paras pitsiasu! Joten ihan tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin lähteä. 


Hilun kanssa osallistuttiin Masseterin nose work -kurssille, ja tykkäsin kyllä! Hilu tykkäsi toki myös, ja käyttäytyikin oikein nätisti. Muutaman kerran ollaan kurssin jälkeen treenattu, ja kyllä tämä taitaa jäädä meille viikottaiseksi aktivoinniksi.


Elokuun alussa olikin jännittävää, sillä me muutettiin koirien kanssa kokonaan Kokemäelle rivarikaksioon mun entisen asuntolan huonekaverin kanssa. Enää ei siis tarvitse ravata joka viikonloppu Helsingissä ja onhan se tietysti kiva päästä muuttamaan kotoa pois. Ensi viikon perjantaina lauma kasvaa vielä yhdellä koiralla, kun kämppikselle muuttaa puolivuotias rescue Espanjasta. Vähän jännittää että mitä Hilu toisesta nartusta tykkää. Kämppikseen Hilu tottui paaaaljon paremmin, nopeammin ja helpommin kuin ikinä olisin edes uskalatanut odottaa, joten toivotaan parasta! 

Tupariherkkuja. Ihan ite tehtiin!

Landepaukku. Täs on vielä pitkät hiukset!

Koirien kanssa muuttamisessa ei ole ollut mitään ongelmia, molemmat tottuivat tosi nopeasti uuteen kämppään, ja elän uskossa, että ne on täällä päivisinkin pääosin hiljaa. 

Lalon kanssa on myös kolmet näyttelyt käyty kesällä, tuloksena kolme VSP-sijoitusta! Ens viikonloppuna lähdetään Ruotsiin kasvattajan ja yhden nartun kanssa, jos sieltä jotain tulisi. 

Pori KV CACIB VSP 

Elokuun alussa päästiin Lalon kanssa taas ohjattuihin aksatreeneihin, käydään Porissa AgilitynLumoa -nimisen yrityksen treeneissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti