sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Royal Canin Show

Eilen käytiin poikien kanssa pitkästä aikaa näyttelyssä. Matka oli kivan lyhyt, sillä näyttely järjestettiin tuttuun tapaan Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. 
Perjantai-ilta meni poikien laittamisessa näyttelykuntoon. Jaksoin kerrankin kammata Lalon täysin takuttomaksi ennen pesua, joten ei sille kuivauksen jälkeen enää tarvinnutkaan tehdä mitään. Lalon turkki on siitä kivä, että se kuivuu melko nopeasti föönatessa, vaikka karvaa riittää. 

Höntti
Meidän kehä alkoi yhdeltätoista, jolloin piti sataa. Olin kerrankin varustautunut kunnolla sadevaatteilla ja lämpimiä vaatteita oli mukana, ja ihan turhaan! Sää oli oikein mukava, melko tuulista oli välillä, mutta koirien kannalta hyvä. Aamulla satoi, joten maa oli vähän märkä. 
Masa meni ensin siskon kanssa kehään ja sai tulokseksi EH:n, kun on vielä niin kesken. Lalon kanssa mentiin seuraavaksi. Lalo oli taas tavannut kehän laidalla ihanan tytön, joka sitten vaikutti huomattavasti esiintymiseen. Liikkeet meni ihan ok, olisi ne nurtsilla voineet mennä huonomminkin. Lalo vähän nojaili tutkitaessa, mutta muuten oli oikein reipas. Tulokseksi tuli ERI ja SA, ja PU-kehässä jäätiin viimeisiksi kera CACIBin. Oltiin myös mukana ROP-kasviksessa ja jäätiin isoon kehäänkin ilman kummempaa menestystä. 
Parin viikon päästä on vuorossa Riihimäki, sitten vielä Karjaa ja muualle noita ei olekaan vielä ilmoitettu. 


VAL ERI1 SA PU4 CACIB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti