sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kickbike tuli taloon!

Oon jo kuukauden yrittänyt löytää kauppaa, jossa myytäisiin kickbikeja, mutta tosi huonosti noita on kaupoissa esillä. Melkein kaikkialle olisi pitänyt tilata, jolloin sen olisi saanut vasta joskus heinäkuussa. Tuusulasta löytyi kuitenkin koiraurheilu.fi -niminen kauppa, jossa niitä oli myynnissä. Ajeltiin eilen sitten sinne ja niin lähti punainen kickbike freeride mukaan adapterin kanssa! Mukaan tarttui myös ruutunauhaa, pari noutokapulaa, natural menua, patukka ja Masalle ananaslelu. 

Ajettiin nopeasti kotiin, napattiin Lalo ja Hilu  mukaan ja jatkettiin matkaa Laajasaloon mätsäriin. Lalo osallistui isoihin aikuisiin, Hilu tuli taas vaan hengaamaan. Isoja aikoisia oli 11kpl. Lalolla oli tosi hyvä päivä, se oli iloisella tuulella! Liikkeissä vähän nuuski nurmikkoa, mutta loppua kohti sekin parani. Seistä se ei oikein malttanut, mutta häntä heilui välillä paljonkin! Lalo sai sinisen, ja oli lopulta viidestä koirasta SIN3! Palkinnoksi saatiin ruusuke, piiitkä fleecelelu, nahkarulla ja pussi nameja. Hilu kävi pari kertaa käppäilemässä ympäri tapahtuma-aluetta, ja vitsit kun se oli innoissaan kun pääsi mukaan! Ja nätistihän se oli :)



Kun päästiin kotiin, rupesin heti kiinnittämään adapteria kiinni kickbikeen. Hilu pääsi ensin testaamaan. Tämä(kin) vekotin oli neidin mielestä kovin pelottava, aluksi tehtiin n. 100m lenkki niin, että mä kävelin ja palkkasin Hilua koko ajan. Sen jälkeen Hilu pääsi tauolle ja Lalo joutui juoksemaan. Lalon kanssa sujui alusta asti yllättävän hyvin, suurimman osan matkasta ravasi nätisti vieressä. Lalon kanssa pidettiin pienen joen kohdalla tauko ja herra pääsi vähän kahlailemaan. Sen jälkeen riitti taas intoa jatkaa. 




Hilun kanssa koitettiin uudestaan, ja vielä vähän pelotti, mutta kun päästiin vauhtiin neitikin ravasi nätisti vierellä ja saatiin ihan kunnon lenkki tehtyä. Itse tykkäsin kovin potkuttelusta, ja koirille tekee hyvää välillä lenkkeillä vähän kovempaa, mainio ostos siis! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti