sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Loppuvuoden aksailut

Lalon aksailuista en olekaan tänne kauheasti kirjoitellut, johtuu varmaan suurimmalta osalta siitä, että mitään kirjoitettavaa ei kauheasti ole. Perjantai-iltaisin käytiin treeneissä Purinalla, ja muutamissa mölleissä käytiin myös. Ensimmäiset viralliset kisat startattiin syyskuun puolessa välissä Forssassa kivalla menolla. Tästä olenkin tainnut tänne kirjoittaa, mutta tuloksena siis HYL ja 26.jotain ja PONien agilitymestaruuskilpailuiden viides sija! Lalo teki suurimmalta osalta niin kuin ohjasin, eikä vetänyt itseään missään vaiheessa ylikierroksille. 
Parin viikon päästä oli seuraavat kisat Purinalla, jotka eivät sitten menneetkään niin hyvin. Lalo ei ensimmäisellä radalla malttanut ollenkaan keskittyä mun ohjaamiseen, vaan huiteli oman mielensä mukaan ympäri rataa. Kaksi seuraavaa meni jo paremmin, mutta hylätyt niistäkin. 
Sen jälkeen ei ollakaan virallisissa käyty, mutta muutamissa mölleissä on startattu. Lalo on usein juossut täysiä ensimmäiseen putkeen, joka radalta löytyy kun ei ole malttanut keskittyä ja olen sen pari kertaa kantanutkin radalta pois. Jätkä on myös ruvennut varastamaan lähdössä kisoissa, mitä ongelmaa ei ole treeneissä. Tästä lähtien se pääseekin sylissä pois jos varastaa. 
Viimeisimmät möllit olivat 20.12 Lohjalla. Osallistuttiin sekä mölleihin ulkopuolisena että kilpaileviin. Molemmissa vedettiin neljä starttia, ja kaikki meni tosi kivasti! Otin lähdöt vähän varman päälle, eli en mennyt kovin kauas Lalosta. Uusintaradoilla palkkasin sitä lähdössä ja hyvin pysyi. Putkeen se pinkaisi tälläkin kertaa, mutta muuten teki tosi hienosti mun kanssa! Tuloksina neljä hylsyä, mutta eiköhän niitä nolliakin ala tulemaan kun saadaan jätkän hermot pysymään kasassa myös kisatilanteessa!
Videolla molemmista radoista yksi startti. Kilpailevien rata oli meille vähän turhan vaikea. Ensimmäistä kertaa mulla loppui aika rataantutustumisessa, vaikka yleensä lähden sieltä ennen ajan loppumista.


Joulumöllit from Elli Heinilä on Vimeo.

Tänä vuonna olisi tarkoitus kisata vähän aktiivisemmin, ensimmäiset kisat on 10.1 eli alle viikon päästä, jos en onnistunut sössimään tota lisenssijuttua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti