lauantai 17. toukokuuta 2014

Hyi miten ruma!

Tänään käytiin taas Lalon ja Masan kanssa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa näyttelyssä. Tällä kertää kyseessä oli palveluskoirien erikoisnäyttely, jossa ei muita polskeja sitten ollutkaan. Meidän kehä oli melko myöhään iltapäivällä, joten lähdettiin matkaan vasta kahdentoista aikoihin. Molemman pojat pääsivät jalkapesulle vielä aamulla ennen lähtöä.

Kuva: Christian Fuhrer

Kuva: Christian Fuhrer

Tuomarina oli Hilkka Salohalla, joka ei ole varmaan koskaan aiemmin arvostellut polskeja. Ensin kehään meni Masa, joka sai kehittymättömyytensä takia EH:n. Sitten oli mun ja Lalon vuoro. Liikkeissä Lalo oikeastaan joko haisteli maata tai laukkasi, mutta täisi se välillä ihan nätisti ravatakin. Muuten jätkä esiintyi hienosti ja tulokseksi tuli VAL ERI1 SA PU1 ROP! Palkinnoksi me saatiin muki, joka aiheutti "hyi miten ruma" -reaktioita. 



Kuva: Christian Fuhrer

Lalon arvostelu
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea vahva uros. Hyvä kallon ja kuonon vahvuus. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikein kulmautunut. Hyvä luusto. Erinomainen eturinta ja runko. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin. VAL ERI1 SA PU1 ROP

Kuva: Christian Fuhrer


Näyttelyssä ei ollut ryhmäkehiä ollenkaan, vaan kaikki reilut 40 ROP-koiraa osallistuivat suoraan bis-kehään. Ennen bis-kehää valittiin kaikki muut bis-voittajat (kasvattaja, veteraani...) ja odottaminen tuntui pitkältä kamalassa auringonpaisteessa. Lalolle ei sen kummempaa menestystä tullut, mutta päästiinpähän ainakin pitkästä aikaa isoon kehään. 

Koska kuvia ei ole vielä tarpeeksi, tässä "muutama" lisää:















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti