lauantai 14. tammikuuta 2012

Järjestyksenvalvoja


Hilu kävi ensimmäistä kertaa keskustassa sunnuntaina. Me mentiin katsomaan Lux Helsinki -valotapahtumaa ja H tuli mukaan. Hienosti neiti käyttäytyi koko ajan. Metroasemakaan ei ollut enää pelottava ja metrossa Hilu oli ihan rennosti.
Me kierrettiin n. kolmen kilsan lenkki ja katottiin erilaisia valoja. Hilulla oli tosi hauskaa kun oli niin paljon lunta ja se hyppeli riemuissaan. Kovat äänet ei häirinny Hilua yhtään. Me nähtiin myös paljon koiria, eikä Hilu rähissyt kun yhelle jota mä en huomannu tarpeeksi aikasin. Kun oltiin tulossa takas, joku mies kysy hississä, että onko toi järjestyksenvalvoja kun sillä on tommonen liivi. Mun veli vastas, että kyllä se välillä vähän yrittää.
Järjestyksenvalvoja
Sunnuntaina käytiin myös kylässä ja Hilu tuli mukaan. H käyttäytyi hienosti, vaikka siellä oli myös muutama vieras ihminen.

Tiistaina oli uinti. Hilu haukkui enemmän kuin viime viikolla, se uiminen on vaan niin kivaa. Siinä altaassa on ramppi jota pitkin koirat menee altaaseen. Hilu tuo sen lelun aina siihen, että sen voi heittää uudestaan, ja sitten kun oon sen muutaman kerran heittänyt, niin otan Hilun pois altaasta. Hilu ei koskaan ui ilman lelua, se ei mene veteen, jos sitä ei heitä. Kerran se kuitenkin päätti, että en kyllä varmasti tule vielä pois ja pomppas takasin veteen ennen kuin ehdin ottaa sen pois. Siellä se tyytyväisenä ui yhden kierroksen ja tuli vasta sitten pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti