torstai 2. heinäkuuta 2015

Vauhdikas viikonloppu

Lauantaina lähdettiin Lalon kanssa agilityepiksiin Saukkolaan. Otettiin yhteensä neljä starttia, kaksi mölleissä ja kaksi kilpailevissa. Ensimmäinen rata meni taas sähläyksesksi, kaksi seuraavaa ihan kivaa menoa ja viimeisin oli jo varsin kiva. Päivä oli kuuma ja se näkyi vauhdissa ja menossa muutenkin, jätkä ei ihan keskittynyt kunnolla koko aikaa. Alla videot kolmesta viimeisestä radasta. Viimeisimmällä siis yksi kielto ja vika rima tippui, muuten puhdas rata! Meidät palkittiin tuomarin suosikkeina iloisen menemisen ansiosta. 



Aksamöllit lohja27.6.15 from Elli Heinilä on Vimeo.

Sunnuntaina oli vuorossa Karjaan koiranäyttely poikien kanssa. Päivä oli kuuma, mutta hienosti pojat silti esiintyivät. Masa oli ensimmäistä kertaa avoimessa 2-vuotis synttäripäivänsä kunniaksi, tulokseksi tällä kertaa EH kehittymättömyyden takia. Lalolle ainoana valiouroksena ERI1 SA, paras uros -kehässä voitettiin junnu-uros ja päästiin ykkösiksi! ROP-kehässä perässä juokseva narttu oli kovin kiinnostava, mutta ihan ookoota menoa silti. Vihreä ruusuke lyötiin käteen, narttu voitti parempien mittasuhteiden takia. Tuomari kehui Laltsun liikkuvan hyvin.



Kotimatkalla yritettiin löytää ruokapaikka, mutta löydettiinkin vettä! Lalo oli kovin iloinen ja pulahti tyytyväisenä uimaan Masan tasapainoillessa rantakivillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti