tiistai 16. lokakuuta 2012

Into Piukka

Magi ja Lalo uuden lelun kimpussa.


Lalon iskä Rocky
Reilu viikko sitten käytiin PON-leirillä Hauhovissa. Mukaan lähti sekä Hilu että Lalo. Matkaan lähdettiin jo perjantaina, vaikkei silloin mitään ohjattua toimintaa rally-toko-luennon lisäksi ollutkaan. Lauantaiaamu aloitettiin Hilun kanssa tokoilemalla. Hilu teki hienosti ja ohjaaja kehui nedin seuraamista. Meitä myös kehotettiin osallistumaan kisoihin, sitten kun on saatu kaikki liikkeet varmoiksi. Ehkä joskus...
Hilun kanssa treenattiin myös agilityä, mistä neiti tykkää kovasti, sekä rally-tokoa. Käytiin me kokeilemassa hakuakin, mikä oli mielenkiintoista, muttei Hilun juttu. Äiti kävi Lalon kanssa perustottelevuudessa ja Lalokin pääsi kokeilemaan hakua. Mä kävin Lallun kanssa agilityssä, ja Lalokin tykkää siitä tosi paljon! Lalon kansa treenattiin putkea, pussia ja hyppyjä ilman rimoja sekä tehtiin lyhyitä radanpätkiä. Lalo myös kulutti aikaansa leikkimällä muiden pentujen kanssa sekä uimalla ojassa.
Himpula <3
Iltapäivällä järjestettiin hihnaluokan tokomestaruuskisat, johon me Hilun kanssa osallistuttiin. Hilu teki hienosti ja sijoittui toiseksi hyvillä pisteillä!
Sunnuntaina tehtiin samoja juttuja kuin lauantainakin, paitsi ettei tokoa enää järkätty. Lalo kävi myös kokeilemassa rally-tokoa, josta me päivän päätteeksi saatiin kunniamaininta vai mikälie ja palkinnoksi muki. Hilu osallistyi myös aloittelevien agilitykisaan ilman sen kummempaa menestystä, mutta hauskaa ainakin oli. Päivän päätteeksi Lalo valittiin vielä viralliseksi Into Piukaksi, sillä pikkuherra jaksoi väsymättä kokeilla jokaista lajia, leikkiä kavereiden kanssa ja sotkea itsensä ojassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti